Asiakaspalvelu

Darmentin Elena Parviainen

Darmentilta saat kylmätuotteet lämpimän palvelun kera. Muistamme asiakkaitamme edullisilla hinnoilla ja tarjouksilla, joten kanta-asiakkuus kannattaa. Mikäli et vielä ole asiakkaamme, voit luoda uuden asiakastilin. Jos kaipaat lisätietoja, asiakaspalvelumme päivystää puhelimen ja sähköpostin päässä. Voit myös jättää viestin alla olevalla lomakkeella, niin vastaamme pikimmiten.

Mitoitukset ja suunnitelmat

Toteutamme myös erilaisia mitoitus- ja suunnittelupalveluita tarpeen mukaan. Ota meihin yhteyttä, kun tarvitset ripeää ammattilaisapua mitoitukseen.

Kylmäainesäiliöiden käyttö ja palautus

Kylmäainesäiliöt ovat Darmentin omaisuutta ja niiden maksuton käyttöoikeus on 6 kuukautta. Tyhjät kylmäainesäiliöt laskutetaan 180 päivän kuluttua toimituksesta, mikäli niitä ei ole palautettu. Mikäli säiliö palautetaan kuitenkin 12 kuukauden sisällä toimituspäivästä, teemme hyvityslaskun, jonka voi käyttää vapaasti mihin tahansa maksamattomaan laskuun. 12 kk jälkeen palautetuista säiliöistä hyvitämme 80 % 24 kk asti. Yli 24 kk jälkeen emme tee hyvitystä lainkaan, jolloin pullo on asiakkaan omaisuutta.

Lue lisää: Kylmäainesäiliöiden käsittelysäännöt 2022

Kylmäaineen talteenotto

Talteenotettua kylmäainetta voi hyödyntää uudelleen, jos se on regenerointikelpoista. Silloin sitä ei tarvitse hävittää, vaan sitä voidaan käyttää raaka-aineena. Regeneroinnissa kylmäaine puhdistetaan ja sen ominaisuudet muokataan täysin uuden kylmäaineen kaltaisiksi. Kylmäaine on analysoitava luotettavasti ennen kuin sen regenerointikelpoisuus voidaan varmistaa.

Darment ei toistaiseksi ota vastaan talteenotettuja kylmäaineita.

Noutomyynti

Meiltä voit noutaa kylmäaineet helposti myös suoraan varastolta. Noutopisteemme palvelee Helsingin Konalan varastolla osoitteessa Ruosilantie 18 arkisin 7:30–16. Tarjoamme kupin kuumaa ja pidämme myös juomat ja jäätelöt kylmänä sinua varten! Autamme mielellämme tuotteiden valinnassa ja mitoituksessa, piipahda käymään.

Päivystysavaus virka-ajan ulkopuolella

Laaja valikoimamme on saatavilla mahdollisuuksien mukaan myös normaalin työaikamme ulkopuolella. Kiiretilanteissa voimme tulla avaamaan liikkeen myös iltaisin, viikonloppuisin sekä pyhäpäivinä. Veloitamme päivystysavauksesta 150 € (alv. 0%) /kerta.

Liity asiakkaaksi

Liity tiliasiakkaaksemme täältä ja aloita verkkotilaaminen jo tänään. Huomaathan, että sinulla tulee olla Tukesin kylmäluvat tai vastaavasti antaa kylmäaineita sinun puolestasi käsittelevän yrityksen kylmälupatiedot tilin perustamisvaiheessa.

Tilaa Darmentin uutiskirje

Pysy ajan tasalla – tilaa uutiskirje

Pyrimme tiedottamaan uutiskirjeessämme kylmäalaa koskevista tärkeistä uutisista sekä sellaisista Darmentin omista uutisista, joista katsomme olevan asiakkaillemme hyötyä. Emme anna uutiskirjeiden tilaajien yhteystietoja kolmansien osapuolien käyttöön.

Ota yhteyttä / Jätä tarjouspyyntö

Yhteystiedot

Olle Elo
Tekninen noutomyynti
Mikko Vitikka
Varastopäällikkö
Eero Korhonen
Kemisti, kylmäaineanalysointi
Margo Parts
Kylmäaineasiantuntija
Adrian Oliva
Adrian Oliva
Kylmäaineen käsittelijä
Joseph Askndafi
Joseph Askndafi
Kylmäaineen käsittelijä
Tommi Hongisto
Markkinointipäällikkö
Henri Kervinen
Verkkokaupan sisällöntuottaja
Kylmäaineet
Wasim Khuzam
Kaupallinen valokuvaaja