Asiakaspalvelu

Darmentin Elena Parviainen

Meiltä Darmentilta saat kylmät tuotteet kera lämpimän palvelun. Asiakkaitamme muistamme edullisilla hinnoilla ja tarjouksilla, niinpä kanta-asiakkuus kannattaa. Mikäli et vielä ole asiakkaamme, voit luoda uuden asiakastilin. Jos kaipaat lisätietoja, asiakaspalvelumme päivystää puhelimen ja sähköpostin päässä. Voit myös jättää viestin alla olevalla lomakkeella, niin vastaamme pikimmiten.

Mitoitukset ja suunnitelmat

Toteutamme myös erilaisia mitoitus- ja suunnittelupalveluita tarpeen mukaan. Ota meihin yhteyttä, kun tarvitset ripeää ammattilaisapua mitoitukseen.

Kylmäainesäiliöiden käyttö ja palautus

Kylmäainesäiliöt ovat Darmentin omaisuutta ja niiden maksuton käyttöoikeus on 6 kuukautta. Tyhjät kylmäainesäiliöt laskutetaan 180 päivän kuluttua toimituksesta, mikäli niitä ei ole palautettu. Mikäli säiliö palautetaan kuitenkin 12 kuukauden sisällä toimituspäivästä, teemme hyvityslaskun, jonka voi käyttää vapaasti mihin tahansa maksamattomaan laskuun. 12 kk jälkeen palautetuista säiliöistä hyvitämme 80 % 24 kk asti. Yli 24 kk jälkeen emme tee hyvitystä lainkaan, jolloin pullo on asiakkaan omaisuutta.

Lue lisää Kylmäainepullojen käsittelysäännöt ja toimitusehdot

Otamme vastaan talteenotettua kylmäainetta

Talteenotettua kylmäainetta voi hyödyntää uudelleen, jos se on regenerointikelpoista. Silloin siitä ei aiheudu hävittämiskustannuksia, vaan sitä voidaan käyttää raaka-aineena ja siitä voi myös saada rahallisen hyvityksen. Kylmäaine on analysoitava luotettavasti ennen kuin sen käyttökelpoisuus voidaan varmistaa.

Darment talteenotetun kylmäaineen käsittely
Talteenotetun kylmäaineen käsittely

Toimintaohjeet

 1.  Siirrä talteenotettu kylmäaine Darmentin Omeca 61 l -kylmäainepulloon (max 40 kg/pll).
  Tilaa talteenottopulloja
 2. Täytä ja tulosta mukaan pdf-lomake, jossa kerrotaan
  – kylmälaitoksen yksilöivä nimi
  – kylmäaineen määrä ja tyyppi
  – talteenottaneen yrityksen tunnistetiedot
 3. Toimita kylmäainesäiliöt Darmentille
  – Darment Oy, Ruosilantie 18, 00390 Helsinki
  – Lähettäjä maksaa rahdin
  Huom! Jos astia sisältää yhtä tai useampaa CFC- tai HCFC-kylmäainetta, älä lähetä sitä Darmentille, vaan suoraan jätteenkäsittelylaitokselle hävitettäväksi.

Lue lisää talteenotetun kylmäaineen käsittelystä.
Jos tarvitset tarjouksen tai lisäohjeita talteenotetun kylmäaineen käsittelystä, ota yhteys +358 20 558 8250.

Noutomyynti

Meiltä voit noutaa kylmäaineet helposti myös suoraan varastolta. Noutopisteemme palvelee Helsingin Konalan varastolla osoitteessa Ruosilantie 18 arkisin 7:30–16. Tarjoamme kupin kuumaa ja pidämme myös juomat ja jäätelöt kylmänä sinua varten! Autamme mielellämme tuotteiden valinnassa ja mitoituksessa, piipahda käymään.

Liity asiakkaaksi

Liity tiliasiakkaaksemme täältä ja aloita verkkotilaaminen jo tänään. Huomaathan, että sinulla tulee olla Tukesin kylmäluvat tai vastaavasti antaa kylmäaineita sinun puolestasi käsittelevän yrityksen kylmälupatiedot tilin perustamisvaiheessa.

Ota yhteyttä / Jätä tarjouspyyntö

Yhteystiedot

Olle Elo
Tekninen noutomyynti
Mikko Vitikka
Varastopäällikkö
Eero Korhonen
Kemisti, kylmäaineanalysointi
Margo Parts
Kylmäaineasiantuntija
Adrian Oliva
Adrian Oliva
Kylmäaineen käsittelijä
Tommi Hongisto
Markkinointipäällikkö
Kylmäaineet
Wasim Khuzam
Kaupallinen valokuvaaja