Asiakaspalvelu

Darmentin Elena Parviainen

Meiltä Darmentilta saat kylmät tuotteet kera lämpimän palvelun. Asiakkaitamme muistamme edullisilla hinnoilla ja tarjouksilla, niinpä kanta-asiakkuus kannattaa. Mikäli et vielä ole asiakkaamme, voit luoda uuden asiakastilin. Jos kaipaat lisätietoja, asiakaspalvelumme päivystää puhelimen ja sähköpostin päässä. Voit myös jättää viestin alla olevalla lomakkeella, niin vastaamme pikimmiten.

Mitoitukset ja suunnitelmat

Toteutamme myös erilaisia mitoitus- ja suunnittelupalveluita tarpeen mukaan. Ota meihin yhteyttä, kun tarvitset ripeää ammattilaisapua mitoitukseen.

Kylmäainesäiliöiden käyttö ja palautus

Kylmäainesäiliöt ovat Darmentin omaisuutta ja niiden maksuton käyttöoikeus on 6 kuukautta. Tyhjät kylmäainesäiliöt laskutetaan 180 päivän kuluttua toimituksesta, mikäli niitä ei ole palautettu. Mikäli säiliö palautetaan kuitenkin 12 kuukauden sisällä toimituspäivästä, teemme hyvityslaskun, jonka voi käyttää vapaasti mihin tahansa maksamattomaan laskuun. 12 kk jälkeen palautetuista säiliöistä hyvitämme 80 % 24 kk asti. Yli 24 kk jälkeen emme tee hyvitystä lainkaan, jolloin pullo on asiakkaan omaisuutta.

Lue lisää Kylmäainepullojen käsittelysäännöt ja toimitusehdot

Jätekylmäainepalvelu

Haluamme toimia vastuullisesti, siksi palveluumme sisältyy jätekylmäaineiden hävittäminen. Palvelu on rakennettu sinulle helpoksi, me pidämme huolen kylmästä! Hoidamme täysien jätekylmäainepullojen kuljetuksen takaisin meille ja eteenpäin. Tyhjät pullot lähetämme jätekylmäaineen talteenottoon. Sinulle toimitamme hävitystodistuksen jätteen asianmukaisesta tuhoamisesta.

Jätekylmäainepalvelumme sisältää tyhjät säiliöt (max. 40 kg ainetta/säiliö) sekä edestakaiset rahdit. Laskutamme palvelun etukäteen ja tarvittaessa tarkistusmittauksen jälkeen laskutamme ylimääräisistä jätekylmäainekiloista.

Noutomyynti

Meiltä voit noutaa kylmäaineet helposti myös suoraan varastolta. Noutopisteemme palvelee Helsingin Konalan varastolla osoitteessa Ruosilantie 18 arkisin 7:30–16. Tarjoamme kupin kuumaa ja pidämme myös juomat ja jäätelöt kylmänä sinua varten! Autamme mielellämme tuotteiden valinnassa ja mitoituksessa, piipahda käymään.

Liity asiakkaaksi

Liity tiliasiakkaaksemme täältä ja aloita verkkotilaaminen jo tänään. Huomaathan, että sinulla tulee olla Tukesin kylmäluvat tai vastaavasti antaa kylmäaineita sinun puolestasi käsittelevän yrityksen kylmälupatiedot tilin perustamisvaiheessa.

Ota yhteyttä / Jätä tarjouspyyntö

Yhteystiedot

Ralf Ahlskog
Markkinointipäällikkö
darment oy
Ellen Parviainen
Taloushallinnon vastaava
Ari Kahrola
Tuotepäällikkö
Esa Sievänen
Kylmäelektroniikka-asiantuntija
Margo Parts
Kylmäelektroniikka-asiantuntija
Kylmäaineet
Wasim Khuzam
Kaupallinen valokuvaaja
Mikko Vitikka
Varastotyöntekijä
Jussi Turunen
Varastopäällikkö