Liity viileään porukkaamme!

Kanta-asiakkaanamme hyödyt kilpailukykyisistä hinnoista ja laajasta valikoimasta kylmäaineita ja muita kylmäalan tuotteita. Kun järjestelmässämme on tietosi valmiina, ostosten teko, tuotetuki ja toimitukset sujuvat helposti ja nopeasti. Haluamme tehdä palvelun sinulle helpoksi, liity siis porukkaan ja anna meidän huolehtia kylmätuotteista.

Täytä ja lähetä lomake hakeaksesi asiakkuutta. Mikäli sinulla ei ole verkkolaskuosoitetta, voit jättää kaksi viimeistä kenttää tyhjäksi.

Kun asiakashakemuksesi on tullut perille ja varmistettu Asiakastieto Oy:n kannassa, teemme yrityksellenne asiakastilin asiakasrekisteriimme. Saat sähköpostiisi verkkokaupan kirjautumistunnukset vuorokauden kuluessa.

Suojelemme yksityisyyttäsi emmekä anna tai jaa tietoja ulkopuolisille tahoille ilman suostumustasi. Verkkopankkitietojen täyttäminen tarkoittaa kuitenkin, että siirrämme lasku- ja yhteystietonne pankkijärjestelmään laskutusvaiheessa. Voit milloin tahansa pyytää meiltä myös otteen asiakastiedoistasi sekä halutessasi myös lopettaa asiakkuuden hallinnoimalla asiakastiliäsi verkkokaupassa.

Henkilötietojen käsittely Darment Oy:ssä

Ostatko kylmäaineita?

Kylmäaineita voimme myydä ainoastaan henkilöille, jotka täyttävät asetuksen 766/2016 mukaiset pätevyysvaatimukset ja kylmälaiteliikkeille, jotka ovat tehneet asetuksen 766/2016 mukaisen ilmoituksen. Ostaessasi kylmäaineita sinun tai puolestasi kylmäaineita käsittelevän henkilön/yrityksen tulee siis olla Tukesin Kylmäalan pätevyysrekisterissä. Valitse lomakkeen lisätiedot -kohdassa minkälaiseen tarpeeseen olet ostamassa kylmäaineita.

Tukesin kylmäalan pätevyysrekisteri
Lisätietoja kylmäalan yrityksen rekisteröinnistä