•  Kaikki kylmäaineet analysoitu    
  •  Kylmäainepullojen maksuton laina-aika 6 kk

Darment

Kylmälaitteiden merkitys ja tarve kasvavat jatkuvasti. Kylmälaitteita tarvitaan nykyisin niin kylmän kuin lämmön tuottamiseen ja laitteistojen määrät kasvavat vauhdilla. Kylmälaitoksen rakentaminen, korjaaminen sekä huolto ovat vastuullista toimintaa. Laite- sekä kylmäainevalinnoilla voidaan vaikuttaa ympäristön kuormittumiseen. Hyvällä suunnittelulla tehdään suurimmat ympäristöteot ja minimoidaan riskit.


Asiantuntijamme neuvovat


Meillä on pitkä kokemus kylmäalalta, mutta kasvavan yrityksen ketteryys ja joustavuus. Asiantuntijamme neuvovat kiperissä kysymyksissä. Darmentin avulla kestävän ja laadukkaan kylmäratkaisun löytäminen on nopeaa ja helppoa. 

Darment pitää huolen kylmästä

Darment on Helsingissä toimiva kylmäalan tukku. Tarjoamme ensiluokkaisia kylmätuotteita huollon, urakoinnin ja valmistavan teollisuuden tarpeisiin. Tähtäämme siihen, että meillä on edullisesti tarjolla ja nopeasti saatavilla kaikkea, mitä kylmäammattilainen työssään tarvitsee. Seuraamme alan muutoksia sekä jatkuvasti tiukentuvia säännöksiä tarkasti. Pyrimme ennakoimaan tulevat muutokset asiakkaidemme puolesta. Opastamme asiakkaitamme parhaiden valintojen tekemiseksi.


Vastuullisesti 

On tärkeää toimia vastuullisesti alalla, jolla voidaan vaikuttaa suuresti ympäristöön. Darmentilla on asianmukaiset viranomaisen myöntämät luvat kylmäaineiden käsittelyyn ja varastointiin. Pidämme tarkkaa huolta ettei ympäristöä kuormittavia kylmäaineita pääse missään vaiheessa karkuun. Ohjaamme myös asiakkaitamme vastuulliseen toimintaan. 


Nopeat toimitukset ja edulliset hinnat

Meille on tärkeää pitää kylmätuotteiden hinnat asiakkaalle edullisella tasolla. Olemme panostaneet nopeaan toimintaan ja pyrimme toimittamaan ostokset aina mahdollisimman ripeästi, jotta odotusaika työkohteessa olisi mahdollisimman lyhyt.


Mahtava valikoima kylmäaineita

Kaikki kylmäaineet tutkittu

Laboratoriomme tutkii jokaisen kylmäaine-erän epäpuhtauksien ja ainekomponenttien epätasapainon varalta. Asiakkaamme voivat olla varmoja kylmäaineen toiminnasta.

Yli 40 kylmäainetta heti varastosta

Darmentilla on laaja valikoima kylmäaineita varastossa eri käyttökohteisiin. Asiantuntijamme neuvovat sopivimman kylmäaineen valinnassa.


Kaikki kylmäasennuksiin

Laatutuotteet nopeasti ja edullisesti

Pyrimme varautumaan tulevaan ja ennakoimme asiakkaidemme tarpeita. Meillä on myös monipuolinen valikoima varaosia kylmälaitteiden huoltoja ja korjauksia varten. Pidämme hinnat edullisina ja toimitamme tilaukset ripeästi.